İzmir’de 3 diziye oyuncu arıyoruz!

İzmir’de 3 diziye oyuncu arıyoruz!

Bu sene İzmir’de çekilecek olan 3 farklı dizi için oyuncu alımlarını sürdüren firmamız, önceliğini her ne kadar bölgenin konservatuvar öğrencilerine yönlendirse de, daha önce bu alanda eğitimi / tecrübesi olmayan adaylara da şans tanımaktadır. İzmir Alsancak ajansları ile beraber her geçen gün daha fazla öne çıkan ve sizlere kaliteli bir çalışma algısı yaratan firmamız, bu alanda ise popüler bir ajans olarak ifade edilmekte, kıstasını her geçen gün daha ileri aşamalara çekmektedir.

Dizi ve reklam ajansları olarak sizlere kaliteli bir çalışma ortamı yaratmak ve aynı zamanda öne çıkan bir oyuncu adayı olmanızı sağlamak bakımından hizmetler veriyoruz. Bu tip bir çalışma ile her geçen gün öne çıkan oyuncu olabilmeniz, İzmir’de çekilecek dizilerde “oyuncu” olarak yer almanız bakımından buradayız! İstanbul’da yer alan ana firmamız, bugüne kadar önemli birçok yapım şirketine, şu sıralar Türkiye’de tanınan oyuncuları sunmuştur! Siz de İzmir Alsancak ajansları alanında lider olan firmamıza hemen başvurunuzu yapın.

Menajerliğinizi üstleniyoruz!

Ajansımız, 10’dan fazla casting direktörü ile çalışmakta ve kadrosunda yer alan isimlere özel ilgi göstermektedir. Sizleri proje bazlı olarak değil, ajansımızın bir parçası olduğunuz müddetçe tüm işlere sunacak ve temsil edeceğiz. Kurumsal havasını elden bırakmayan ve her yıl 30’dan fazla oyuncusunu Türkiye’de tanınan bir isim haline dönüştüren firmamıza hemen siz de başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Dizi ve reklam ajansları olarak sektörün gözbebeği konumunda yer alıyoruz!

Bu alanın en popüler ajansı olarak çalışmaları elden bırakmayan firmamız, var olan hizmetleri ile beraber çıtasını daha üst alanlara taşımaktan geri kalmamıştır. Böylelikle İzmir Alsancak ajansları kadrosuna doğrudan dahil olabilecek ve kendinizi ispatlama şanslarına erişebileceksiniz. Her yıl pek çok isme istihdam ortamları yaratan ve bu çalışmalarından ödün vermeyen firmamız, dizi ve reklam ajansları olarak yeni yüzlere şans tanıyabilme konusunda burada!