2017 oyunculuk başvuruları açıldı!

2017 oyunculuk başvuruları açıldı!

Oyunculuk başvurusu 2017 hizmetlerini sizler için başlatan ve bu yıl kadrosuna 30’dan fazla yeni yüz katacak olan ajansımıza hemen siz de başvuruları yapmayı ihmal etmeyin. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden yıldız kazandırabilmek ve aynı zamanda kendinizi gösterme olanakları tanıyan ajansımız, bu çalışmaların tamamını ışık hızında sunabilmek açısından da öncü bir hizmet politikası sunumunu gerçekleştirmektedir. Bir tıkla kayıtları tamamlamak ve doğrudan ajansımıza dahil olabilmek açısından hemen bizimle iletişime geçin.

Ayrıca oyunculuk sektörünün yanı sıra model oyunculuk ajansları olarak da çalışmalar yapan firmamız, birçok önemli markaya manken sunumlarını da gerçekleştirmektedir. Farklı departmanlar üzerinden yapılan çalışmalar neticesinde öne çıkmak ve kaliteli bir fırsat zemini oluşturmak artık fazlası ile mümkün! Hemen siz de firmamız ile iletişime geçebilir, tüm bu çalışmalar sayesinde ise ajansımızın kadrolu oyuncusu olma seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Oyunculuk başvurusu 2017 olarak sizlerin bir kademe arkasında duruyor, bu sayede en yeni işlerde kendinizi gösterme olanakları veriyoruz.

Kayıtları ücretsiz yaptırın!

Model oyunculuk ajansları olarak fiziğine veya yüzüne güvenen tüm adayları kadromuza dahil etmekten memnuniyet duyuyoruz! Sunulan bu hizmet anlayışı ile beraber artık kendinizi göstermek ve bir kademe önde yer almak fazlasıyla kolay! Bir tıkla kayıtları tamamlamak ve doğrudan ajansımıza kaydolmak istiyorsanız, siz de yetkililerimiz ile iletişime geçebilir, model & manken olarak sektörde görev alabilirsiniz.

Sunulan bu fırsatlar ile beraber oyunculuk başvurusu 2017 alanında bir hizmet skalasını ele alma durumu fazlaca mümkündür! Hemen tercihinizi bizlerden yana kullanın, bu sayede ajansımızın bir parçası olma şanslarına sahip olun. Türkiye’de lider konumunu elden bırakmayan ve sizler için yapılan çalışmaların tamamını direkt olarak sunan ajansımız, kalitesinden ödün vermeden yol izlemektedir. Model oyunculuk ajansları olarak hemen siz de iletişim ortamı kurabilir, Türkiye’nin en çok tercih edilen ajansının bir parçası olma şanslarına ise direkt olarak ulaşabilirsiniz.