Clear markası fotomodel arıyor!

Clear markası fotomodel arıyor!

Online fotoğraf ajanslarımız, dünyaca ünlü şampuan markası Clear’ın reklam ve fotoğraf çekimlerinde yer alacak adaylar aramaktadır! Clear markası, Burak Özçivit’le elde ettiği başarıyı daha ileriye taşımak ve yeni yüzlere şans tanımak adına rotasını Türkiye’ye çevirdi! Sizlere bir istihdam ortamı yaratmaktan geri kalmayan ve yaptığı çalışmalar ile öne çıkan firmamız, Türkiye standartlarında ise pek çok oyuncu adayı tarafından ortak tercih olarak görülmektedir.

Sizler de hemen cast seçimi konusunda 1 numara olan ajansımız ile çalışmak ve fotomodelliğin yanı sıra dizi, sinema, TV filmi gibi projelerde yer alabilmek adına bizlerle kontak kurmayı ihmal etmeyin. Doğru bir sunum ortamı yaratan ve aynı zamanda önem gören projelerde yer alma fırsatlarını sizlere sunabilmek adına kendisini geliştiren firmamız, her geçen gün daha ileri gitmek ve öne çıkan oyuncuları piyasaya aktarabilmek adına kendisini geliştirmektedir. Bu sayede ise online fotoğraf ajansları olarak yeni isimlerle çalışmayı gayet mantıklı buluyoruz!

Bu yıl 20 reklam filmine oyuncu arıyoruz!

Bu yıl çekilecek olan 20 farklı reklam filmi için cast seçimi yapacak olan ajansımız, çıtasını daha üst alanlarda tutmak ve aynı zamanda önde gelen projelerin yıldızı olmanızı sağlamak bakımından buradadır! Tercihlerinizi reklam ajansları arasından bizlerden yana tutarak, kalitesinden ödün vermeyen ajansımızın yüzü olma fırsatlarına doğrudan ulaşmak ister misiniz?

Her geçen gün kalitesini ön seviyede tutan ve yaptığı çalışmalar ile online fotoğraf ajansları konusunda markalaşan firmamız, sektörde ise öncü bir konum elde edebilmek adına aktif rol üstlenmeye devam ediyor! hemen siz de online olarak başvurularınızı mail adresimize iletmek ve daha sonrasında kadromuzda yer alabilmek adına bizlerle iletişime geçmeyi ihmal etmeyin. Aynı zamanda cast seçimi olarak hizmet standartlarını sizlere sunan firmamız, bu çalışma algısıyla beraber Türkiye’de yeni yüzleri sektöre kazandırmayı hedeflemektedir.